162 4Liga pár páru v spolupráci s Domom prijatia pre rodiny v Belušských Slatinách pripravuje aj tento rok jeden víkendový kurz symptotermálnej metódy porozumenia plodnosti. Bude sa konať v Rodinkove od piatku večera 26.4. do nedele 28.4. 2024.

Oproti klasickým prezenčným alebo on-line kurzom sú do programu zaradené dve prednášky - Vzťahová fyzika v sexuálnej intimite, aby rozdielnosť nerozdeľovalaMravné neznamená neerotické, zamerané na hlbšie porozumenie sexuálnej intimity v manželstve a priestor na diskusie s prítomnými lektorskými pármi. 

Program je pripravený nielen pre manželské a snúbenecké páry, ktoré sa chcú naučiť porozumieť svojej plodnosti a praktizovať STM, teda začiatočníkov, ale pamätali sme aj na tých, ktorí už kurz STM absolvovali a uvítali by oprášenie alebo prehĺbenie svojich poznatkov v špecifických situáciách, ako je návrat plodnosti po pôrode, blížiace sa obdobie prechodu či snaha o dosiahnutie tehotenstva. Účasť na všetkých prednáškach nie je povinná. Každý si bude môcť vybrať z ponúkaných prednášok to, čo ho zaujme.

Okrem vzdelávacej časti je v programe dostatok času aj na odpočinok a vychutnanie si krásy jarnej prírody. Priestory Rodinkova sú vybavené herňami pre deti, takže dávajú možnosť, aby si na víkend manželia vzali so sebou aj deti, o ktoré bude postarané animátormi. 

Kurzovné za pár je 30,00 € (+ dobrovoľný príspevok na úhradu nákladov za pobyt animátorov, ktorí sa budú starať o deti) bude možné uhradiť na mieste alebo poslať do konca júna na účet LPP. Prihlásiť sa je potrebné vyplnením PRIHLÁŠKY Rodinkova, v ktorej sú uvedené aj informácie o cenách ubytovania a stravy.

Na stretnutie s tými, ktorých naša ponuka zaujala a rozhodnú sa prísť sa tešia manželia Predáčovci, Schindlerovci a Garberovci :)

P.S. Ak by vás zaujímalo, ako zhodnotli víkendový kurz v Rodinkove jeho minuloroční účastníci, môžete si to prečítať TU.